logo vunkers
logo vunkers

Blog

Vunkers a FRUIT ATTRACTION al 2021

Publicado el día

FEMAC va organitzar una participació agrupada amb les empreses del Clúster RAW DATA, DASA ELFER, BIOCONTROL TECH; AGRO VUNKERS, AEROFOR DRON i AGROBIT

La fira que es va celebrar del 5 al 7 d’octubre va comptar  amb la participació d’un total de 1.300 empreses de 44 països; 42.000 metres quadrats nets d’oferta hortofructícola i de tota la cadena de valor; 08:00 pavellons d’Ifema Madrid, i visitants professionals acreditats de 98 països.

La FEMAC va comptar amb un estand de 64 Mts2 al pavelló 9 de la Fira, des d’on les empreses del Clúster van atendre les visites dels seus potencials clients i varen poder organitzar reunions de treball amb els seus clients d’arreu d’Espanya i del Món.

En paral·lel, la fira va facilitar a través de la plataforma  Fruit Attraction LIVEConnect facilitar la conexió amb tota la comunitat hortofructícola a través de la plataforma . Es tracta d’una eina digital que potencia i complementa amb noves funcionalitats l’esdeveniment presencial, reforçant-se mútuament. Amb això, Fruit Attraction és molt més que el retrobament sectorial presencial, oferint una nova proposta híbrida de valor que sumi a l’eficàcia del que físic les possibilitats de la tecnologia.

Durant els tres dies de fira presencial es va gaudir d’un complet programa d’activitats, jornades tècniques, congressos i debats sectorials que van tenir  lloc en els diferents fòrums i espais especialitzats de Fruit Attraction: Biofruit Congress, Fresh Food Logistics the Summit, cicle de jornades Biotech Attraction, Factoria xef, etc.

Aquesta partipació agrupada compta amb el suport d’ACCIO.